Prikploeg Lieve's Hoeve - Bloemendagen Breezand
Welkom op onze site!


         
Bloemendagen 2018, van 28 april t/m 2 mei

Deze site is gemaakt voor de prikkers van Prikploeg Lieve's Hoeve maar  een ieder die hier per ongeluk belandt en het leuk vindt om onze mozaïeken te bekijken en over onze ervaringen te lezen is van harte welkom. 
 
Het bedenken van een afbeelding is altijd weer lastig. Het moet actueel zijn, voor iedereen herkenbaar en we moeten wel "iets hebben" met het onderwerp. In 2015  hebben we een uitstapje gemaakt en hebben i.p.v. een mozaïek een werkstuk gemaakt. Een werkstuk is een mozaïek, maar dan 3D. Dat uitstapje bleek goed in de smaak te vallen bij de jury en tegen onze verwachtingen in, zijn we Nederlands Kampioen geworden. Echt supertrots en blij!

Dit jaar doen we weer "gewoon" een mozaïek, maar het idee is dat het niet helemaal gewoon wordt, wel weer een bijzondere dit keer.  We weten dat we in deze categorie nooit kampioen zullen worden, maar dat geeft niet. We hebben altijd een heel gezellige week en zijn zelf altijd reuze blij met het eindresultaat, ongeacht het juryrapport. (en toch...een goed rapport is wel de kers op de taart hoor!).

Wij wensen alle prikkers weer heel veel sterkte, succes, mooie bloemen en veel lol!
 
 
 Dit bord staat nu al 3 jaar als reclame langs de weg. Superleuk om je eigen mozaïek levensgroot te zien.......  De 1e keer dat ik het zag, reed ik van opwinding bijna over het bloemenkraampje dat aan de kant van de weg stond!
 
 
                       ********************************************************

Voor meer info over de bloemendagen: www.bloemendagen.nl
 

 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint